U bent hier

Home

Welkom,

Deze site heeft een nieuw ontwerp/indeling en zal in de komende weken/maanden uitgroeien tot een bijzondere site met veel tips, info ivm onze producten.

Wenst U op de hoogte te blijven van belangrijke aanpassingen, dan kan dat door ons maandelijks eens te bezoeken OF U kan uw gegevens doorgeven via de contactpagina en dan houden wij U op de hoogte.

 

Sinds september * 2007 * gingen wij van start met onze klantenkaart !

 
Reeds meer dan 8.000 klantenkaarten werden aan onze klanten toegewezen en velen hebben hier reeds hun voordeel uit kunnen halen.
En dit dankzij ons ruim aanbod dieren benodigdheden, tuinbenodigdheden en deco artikelen.
 
Steeds zijn er onze sterke tijdelijke EN doorlopende acties. Dankzij de klantenkaart geniet iedere klant nog eens van 5% extra korting op de niet promotioneele artikelen.
Het gespaarde bedrag kan daarna vrij in onze winkel besteed worden.
 
 
Met dank voor uw vertrouwen wensen wij U veel succes met uw klantenkaart,
zaakvoerders: Mr en Mevr Ernst Greeve en Christ Beeckman

 

 

 

 

 

 

 

 

Notas van de webmaster, volgt verder:

Geschiedenis ter info...

Dankzij onze laatste uitbreiding heeft ons assortiment meer ruimte gekregen, met de beste presentatie en dit alles in een uitzonderlijke zuivere winkel.

Dankzij onze laatste uitbreiding heeft ons assortiment meer ruimte gekregen, met de beste presentatie en dit alles in een uitzonderlijk propere winkel.

Betaling met cash, proton, bankcontact, ecocheques (Accor en Sodexo waar toegelaten)

inzamelpunt voor batterijen

Agenda per maand met feestdagen, vakantieperiodes, eigen vakantiedagen, brugdagen, bijzondere extra openingsdagen verwittigd via mail,

gebeurtenissen  zoals geschenken ingepakt voor de juf etc etc